Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

George Carlin: Το Αμερικανικό όνειρο (Video)George Carlin Denis Patrick (12 του Μάη 1937 - 22 Ιουνίου 2008) ήταν ένας αμερικανός κωμικός, ηθοποιός, κρητικός, συγγραφέας  και συντάκτης που ασκούσε κοινωνική κριτική και έκανε σάτιρα.
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ στην υπόθεση FCC κατά Pacifica Ιδρύματος , στο οποίο η απόφαση 5-4 από τους δικαστές επιβεβαίωσε την εξουσία της κυβέρνησης να ρυθμίσει άσεμνο υλικό σχετικά με τις δημόσιες ερτζιανών κυμάτων .
Ο Carlin επικεντρώθηκε στις κοινωνικό - πολιτισμική κριτική της σύγχρονης αμερικανικής κοινωνίας. Συχνά σχολίασε σύγχρονα πολιτικά ζητήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σατίριζε τις υπερβολές του αμερικανικού πολιτισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: