Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

Κυβερνοεπίθεση στο Εθνικό Τυπογραφείο από Βραζιλιάνους χάκερςΒραζιλιάνοι χάκερς «χτύπησαν» το Ελληνικό Εθνικό Τυπογραφείο με το «καλημέρα» του 2013. Οι χάκερς με την επωνυμία «HighTech Brazil HackTeam» έχουν «πλούσιο» παρελθόν μιας και έχουν εξαπολύσει επιθέσεις σε σημαντικές ιστοσελίδες, ενώ η χάρη τους φτάνει μέχρι και την Ιντερπόλ.

Συγκεκριμένα λίγες ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου η ιστοσελίδα το Εθνικού Τυπογραφείου (www.et.gr) δέχθηκε «επίθεση» από την ομάδα «HighTech Brazil HackTeam». Η σελίδα δέχθηκε αλλοίωση, ενώ για αρκετή ώρα εμφάνιζε την εικόνα των χάκερς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: