Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

150 χρόνια θα ζούνε οι πολιτικοί μας


Στα πρώιμα στάδια ανάπτυξης βρίσκονται φάρμακα κατά της γήρανσης που θα βοηθούν το σώμα να "επισκευάσει" τον εαυτό του και θα αυξήσουν το προσδόκιμο ζωής στα 150 χρόνια!
"Νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταφέρουμε να προσθέσουμε μερικά ακόμα χρόνια ζωής στον άνθρωπο", είπε ο Peter Smith, πρύτανης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νέας Νότιας Ουαλίας.
"Το να ζήσουμε μέχρι τα 150, μπορεί να ακούγεται απίθανο, αλλά αυτό που αναζητούμε είναι να παραμείνουμε υγιείς μέχρι το τέλος της ζωής μας. Ο στόχος δεν είναι μόνο να επεκτείνουμε τη ζωή μας, αλλά κυρίως να επεκτείνουμε μια υγιή ζωή", είπε.
Τα πρώτα φάρμακα που θα επιβραδύνουν την διαδικασία της γήρανσης θα είναι, ενδεχομένως, διαθέσιμα σε 5-10 χρόνια και βρίσκονται στα πρώτα στάδια ανάπτυξης, ταυτόχρονα με νέες θεραπείες που χρησιμοποιούν βλαστικά κύτταρα.

ΩΧ …......ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΖΕΙ

Το φαντάζεστε;

By: GoGo

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: