Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ε ε ε ε έρχεται η Ρώσικη Αρκούδα


Και ξαφνικά ο χαλίφης στην θέση στου χαλίφη κος κος Ε. Βενιζέλος ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε (μην φοβάστε ΔΕΝ είναι μέτρα, δεν έχει περάσει ακόμη μια μέρα) ότι μετά το «χέσιμο που φάγαμε» από τον Πούτιν πρόκειται να επισκεφτεί την Ελλάδα ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ.
Στην συνέχει μέσα σε μια πανηγυρική ομιλία στην Βουλή των Ελλήνων (?)(χαχαχαχα) ότι η Ελλάδα θέλει την υποστήριξη τόσο της Ρωσίας, όπως επίσης και της Κίνας, της Ινδίας και της Βραζιλίας.

By: GoGo

Δεν υπάρχουν σχόλια: