Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

Συνδικαλιστές της ΔΕΗ – Άλλος για Χίο τράβηξε... και άλλος για Μυτιλήνη


Τελικά δεν το έχει μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ.

Στις εσωτερικές «έριδες» των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ και στην ιδιότυπη «κόντρα» που έχουν οι εργαζόμενοι του Βόρειου και του Νότιου Συστήματος πνίγηκε εχθές η κατάληψη του κτηρίου όπου εκδίδονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ.
Οι προσπάθειες του προέδρου της ΓΕΝΟΠ, Ν. Φωτόπουλου να κινητοποιήσει περισσότερους εργαζόμενους της ΔΕΗ στο μπλόκο δεν είχαν αποτέλεσμα.
Το άδοξο τέλος των κινητοποιήσεων έληξε ο πρόεδρος του Σωματείου «Σπάρτακος» και το μέλος της Ομοσπονδίας Γ. Αδαμίδης ο οποίος ζήτησε από τους συναδέλφους του να σταματήσουν την κατάληψη με την πρόφαση ότι είχε συμβολικό χαρακτήρα.

By: john_Spider

Δεν υπάρχουν σχόλια: