Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Νικολά Σαρκοζί ανακοίνωσε 50% το κούρεμα του χρέους μας


Με μεγάλη ικανοποίηση άκουσα τον πρωθυπουργό μας κο. κο Ν. Σαρκοζί ότι επετεύχθητε συμφωνία της οποίας οι ιδιώτες κάτοχοι ελληνικών κρατικών ομολόγων αποδέχονται τη μείωση της αξίας τους κατά 50%.
Ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ανοίγει πλεον ο δρόμος για τη συρρίκνωση του ελληνικού χρέους στο 120% του ΑΕΠ ως το 2020.
Φυσικά με συγκίνησε ο υπουργός οικονομίας της Γαλλίας κος κος Ε. Βενιζέλος λέγοντας ότι “Αδυνατώ να πιστέψω ότι θα υπάρξει κάποιος που δεν θα θελήσει να στηρίξει αυτή τη συμφωνία. Αδυνατώ να πιστέψω πως υπάρχει έστω και ένα πολιτικό κόμμα στη Ελληνική Βουλή, έστω κι ένας υπεύθυνος πολιτικός ηγέτης που δεν θέλει κι αυτός να βάλει την υπογραφή του στην απαλλαγή του έθνους μας από ένα σημαντικό μέρος του ιστορικού βάρους του δημοσίου χρέους”

> Με στεναχωρεί που αντί να βγει πρώτος ο κος Παπανδρέου με σκυφτό το κεφάλι και να ζητήσει συγνώμη για τα 2 χρόνια απραγίας,
> Με στεναχωρεί που αντί να βγουν ΟΛΟΙ οι πολιτικοί “αρχηγοί” να ζητήσουν συγνώμη για την κατάντια που φέρανε αυτή εδώ την χώρα τρώγονται μεταξί τους.
> Με εκνευρίζει η αλαζονεία τους και ότι ΟΛΟΙ εσείς φταίτε διαχωρίζοντας τους Έλληνες σε πράσινους και μπλε σε βόρειους και νότιους σε Δ. Υπαλλήλους με Ιδιώτες.

Μια σκέψη μου έρχεται στο μυαλό μου γι όλους αυτούς τους πολιτικούς που έχουμε.

«καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις»

Καλό απόγευμα να έχετε και να θυμάστε να χαμογελάτε όσο πιο συχνά μπορείτε! Δεν στοιχίζει τίποτα κι όμως αξίζει πολλά! Διαρκεί μια στιγμή αλλά μπορεί να το θυμάσαι για πάντα! Σε αναζωογονεί, σε κάνει να νιώθεις πιο όμορφα, σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις τη ζωή, σου δίνει δύναμη, σε φέρνει πιο κοντά σε ανθρώπους…

2 σχόλια:

Γωγώ είπε...

Χαχαχα πόσο χάρηκα βρε χαζό που έγραψες ΜΠΡΑΒΟ……. και φυσικά αυτό που λες στο τέλος να το τηρήσεις και εσύ. Να προσέχεις και φυσικά κερναςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Γωγώ

OUPS είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και όντως κερνάω