Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ του υπουργού μας Οικονομίας


Και αφού ο υπουργός Τύπου και Προπαγάνδας του ΠΑνελλήνιου ΣΟσιαλιστικού Κινήματος είχε ανακοίνωση ότι ΔΕΝ θα πάρουμε άλλα μέτρα ο χαλίφης στην θέση του χαλίφη τον αγνόησε.
Φυσικά μιλάμε για τον ΔΙΚΟ μας υπουργό Οικονομικών κο. κο. Ε. Βενιζέλος ανακοίνωσε την αναστολή των κλαδικών συμβάσεων έως το τέλος του Μεσοπρόθεσμου αλλά δεν τίθεται θέμα κατάργησης (χαχαχα το άλλο ανέκδοτο με τον Τοτό το ξέρεται; )
Μετά το ξανασκέφτηκε και πήρε το κομπιουτεράκι του και δεν του έβγαινε η 6η δόση και ξανά ανακοίνωσε την μύωση κατά 35% των μισθών των εργαζομένων στις εισηγμένες ΔΕΚΟ όπου το Δημόσιο έχει πλειοψηφική συμμετοχή.
Αλλά είχε ……μια ανησυχία και το ξανασκέφτηκε και είπε δεν γαμιε….. και έδωσε εντολή να αναπροσαρμοστούν οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων στα επίπεδα των αγοραίων τιμών. Συγκεκριμένα, με την αναπροσαρμογή των τιμών της εφορίας τα ποσά του ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων κτισμάτων που θα κληθούν να καταβάλουν οι φορολογούμενοι από το 2012 και μετά, θα είναι ακόμη μεγαλύτερα από αυτά που θα κληθούν να πληρώσουν για το 2011.
Επίσης, αυξημένοι θα είναι οι φόροι δωρεών, κληρονομιών και γονικών παροχών, οι φόροι επί των μεταβιβάσεων παλαιών οικοδομών και νεόδμητων κτισμάτων πρώτης κατοικίας, ο ΦΠΑ 23% επί των πωλήσεων νεόκτιστων οικοδομών, οι φόροι εισοδήματος και οι συμπληρωματικοί φόροι επί των μισθωμάτων, τα τεκμήρια των κατοικιών, ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας, το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας, τα τέλη υπέρ δικηγόρων και συμβολαιογράφων.
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ: 1) ΩΧ Παναγιά μου τη αγγούρια είναι αυτά
2) Τον καημένο κο. Πάγκαλο ΔΕΝ τον σκέφτεται κανείς σας;

By: GoGo

Δεν υπάρχουν σχόλια: