Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

VIDEO – Ποτό και οδήγηση. Οι επιπτώσεις


Αν και είπα ό,τι ποτέ μου δεν γράψω κάτι δυσάρεστο γιατί είμαι ένα αισιόδοξο άτομο τελικά θα διαψευστώ.
Ένας φίλος μου πρότεινα να δω ένα video ήταν λέει η διαφημιστική καμπάνια της αστυνομίας της Αυστραλίας για τα Χριστούγεννα.
Μέσα στο video (μου είπε) ότι οι περισσότεροι που παίρνουν μέρος δεν είναι ηθοποιοί.
Η γνώμη η δικιά μου είναι ό,τι αυτό πρέπει το δει κάθε άνθρωπος που έχει τα κλειδιά ενός οχήματος και την ικανότητα της οδήγησης.

Η σκηνές είναι σκληρές μερικές φορές αλλά αξίζει τον κόπο απλά να στείλετε σε ένα φίλος σας ή φίλη σας και ίσως να σωθεί μια ζωή σήμερα ή αύριο ή στο μέλλον. Να το μοιραστείτε με όποιον οδηγό γνωρίζετε.

By: Alkisti

Δεν υπάρχουν σχόλια: