Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΩΧ έρχονται και νέα μέτρα by Ευ. Βενιζέλος


Και ξαφνικά αφού είχε καιρό να μιλήσει ο κος κος Ε. Βενιζέλος έβγαλε μια βαρυσήμαντη ανακοίνωση προς ΟΛΟ το ΕΘΝΟΣ (το Ελληνικό),

«Όχι νέα μέτρα ενώ είναι ασφαλείς οι συντάξεις»

Ενώ συνέχισε να μας εκπλήσσει

«Οι θυσίες του ελληνικού λαού έπιασαν τόπο»

ΑΛΛΑ

«τα μέτρα για το 2012 έχουν ψηφιστεί, έχουν ληφθεί και αυτά είναι, υπό την προϋπόθεση ότι όλα όσα έχουν ψηφιστεί εφαρμόζονται»

Και μετά συνέχισε εμείς στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ

Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

By: GoGo

Υ.Γ. Καλωσόρισες Ελενίτσα ……χαζόοοοοο

3 σχόλια:

Αέναη Σκέψη είπε...

Άμα δεν υπήρχε στον τίτλο το 'νέα' αλλά σκέτο τα μέτρα του Βενιζέλου, θα ήταν πολύ ελπιδοφόρο. Βέβαια δεν μιλάμε για μέτρα αλλά για χιλιόμετρα....Πότε θα έρθει αυτή η μέρα που θα τους πάρουμε τα μέτρα;;;

Γωγώ είπε...

χαχαχα και φυσικά αντί για ξύλο για την κάσα τους θα τους βάλουμε μόνο χερούλια. χαχαχαχα Γωγώ by ΌτιΜεΝευριάζει

Αέναη Σκέψη είπε...

χαχαχαχα εγώ λέω ούτε χερούλια, κατευθείαν σκουλήκια...χα0χ0α0χα0χ0α0