Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Αντρας αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος


Τέλος στη ζωή του έβαλε σήμερα γύρω στις εννέα το πρωί ένας άντρας στη μέση της πλατείας Συντάγματος. Ο άγνωστος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, μπροστά στα έκπληκτα και σοκαρισμένα μάτια των περαστικών. Αγνωστοι είναι οι λόγοι που τον οδήγησαν στην πράξη του αυτή.

Γύρω στις εννέα το πρωί ο άγγνωστος άντρας στάθηκε στα σκαλιά στης πλατείας και αυτοπυροβολήθηκε. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Η αστυνομία ερευνά τα στοιχεία του θύματος αλλά και τα αίτια της πράξης του.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν, πάντως, ότι ο άντραςφώναξε : «δεν θέλω να αφήσω χρέη στα παιδιά μου» και μετά τράβηξε το πιστόλι και αυτοπυροβολήθηκε.

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: