Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Συναυλία με εισιτήριο αντιβιοτικά, παυσίπονα και γάλα



Δεν θα υπάρχει προπώληση εισιτηρίων. Για την ακρίβεια, δεν θα υπάρχουν εισιτήρια. Από την άλλη, η είσοδος στη συναυλία των Encardia, στην οποία συμπράττουν και ο Ηλίας Λογοθέτης, οι Ballo del Mare και η ομάδα κρουστών του ΚΕΘΕΑ (Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) Παρέμβαση, δεν θα είναι ελεύθερη.
Αρκεί όμως καθένας που θα πάει την Πρωτομαγιά στον πολυχώρο Τεχνόπολις για να παρακολουθήσει τη συναυλία (πραγματοποιείται με τη στήριξη της ΕΡΤ) να αφήσει στην είσοδο ένα κουτί αντιβιοτικά για ενηλίκους ή παιδιά, ένα κουτί παυσίπονα ή ένα κουτί γάλα.
Κόντρα στη συλλογική κατάθλιψη, ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός, ο Δήμος Αθηναίων, το ΚΕΘΕΑ και οι Encardia απαντούν με συλλογική αντίδραση: τη συναυλία υποστήριξης των Γιατρών του Κόσμου.
Οι Encardia το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης θα ερμηνεύσουν τραγούδια της ιταλικής Αντίστασης των αρχών του 20ού αιώνα αλλά και νεότερα, οι Ballo del Mare θα δώσουν τον ρυθμό στα βήματα της tarantella pizzica, η ομάδα κρουστών του ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση θα δώσει τα ρέστα της και μεταξύ των σχημάτων θα ελίσσεται με το λευκαδίτικο μπρίο του ο Ηλίας Λογοθέτης.
Με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια είναι ο στόχος της συναυλίας (σε απευθείας μετάδοση από την ΕΤ1 και τον Kosmos 93,6). Να περάσουν καλά όσοι την παρακολουθήσουν και την ίδια στιγμή οι Γιατροί του Κόσμου να εξακολουθήσουν να παρέχουν πολύπλευρη βοήθεια «σε περισσότερα από 30.000 άτομα κάθε χρόνο που ανήκουν στις πλέον ευπαθείς κοινωνικές ομάδες», σημείωσε ο πρόεδρος του ελληνικού κλάδου της μη κυβερνητικής, ανεξάρτητης, ανθρωπιστικής, διεθνούς οργάνωσης Νικήτας Κανάκης.
Τη δύναμη της τηλεοπτικής εικόνας αξιοποιεί η ΕΡΤ για να στηρίξει τη συναυλία αλληλεγγύης για τους Γιατρούς του Κόσμου και με αυτόν τον τρόπο υπογραμμίστηκε η πρακτική της κοινωνικής στρατηγικής της από τον διευθύνοντα σύμβουλό της Λάμπη Ταγματάρχη. «Θα είναι πάντοτε παρούσα και θα στηρίζει ανάλογες δράσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης, οι οποίες προσφέρουν άμεσες λύσεις σε σκληρά δοκιμαζόμενες κοινωνικές ομάδες», τόνισε.

By: John

Δεν υπάρχουν σχόλια: