Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Πορτογαλία: Γινόμαστε Ελλάδα !!!!


«Είμαι το αφεντικό! Αποφάσισα όμως να απεργήσω σήμερα και είπα στους υπαλλήλους μου να μην έρθουν ούτε εκείνοι για δουλειά. Διαταγή του αφεντικού!» δήλωσε ο Rogerio Barroso , δικηγόρος στο επάγγελμα που έχει γονατίσει από την οικονομική πολιτική της χώρας του και τους αυξανόμενους φόρους.
«Γινόμαστε Ελλάδα!», δήλωσε ο Barroso που αναφέρει τις δραματικές συνέπειες των μέτρων λιτότητας.

ΤΕΛΙΚΑ θέλαμε δεν θέλαμε γίναμε σημείο αναφοράς !!!!!

Και συνέχισε ο Rogerio Barroso

«Κάθε μέρα η ζωή δυσκολεύει. Πολλοί ηλικιωμένοι που ζούνε εδώ βλέπουν τις συντάξεις τους να κόβονται μέρα με τη μέρα. Επειδή η ιατρική βοήθεια έχει περιοριστεί και αυτή, αναγκάζονται να πληρώνουν οι ίδιοι τα φάρμακα τους. Είναι πολύ λυπηρό να ζεις έτσι τα τελευταία χρόνια της ζωής σου. Αλλά ακόμα και η νεολαία δεν περνάει καλύτερα»
Σε πολλές μεγάλες πόλεις της Πορτογαλίας τα ΜΜΜ απεργούσαν, οι μαθητές γύρισαν πίσω στα σπίτια τους γιατί οι δάσκαλοι απεργούσαν και τα νοσοκομεία λειτουργούσαν μόνο με το βασικό προσωπικό, αφού γιατροί και νοσοκόμοι κατέβηκαν να διαδηλώσουν.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ?????

ΑΝΤΙ να είμαστε μια γροθιά !!!!!!!!!!! αλλού γίνεται η διαδήλωση του ΚΚΕ αλλού του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ αλλού της ΓΣΕΕ αλλού της ΑΔΔΥ αλλού οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ αλλού ο ΜΗΤΣΟΣ αλλού η ΓΩΓΩ !!!!!!!!!!!

«Όλα τα δικαιώματα που κατακτήσαμε τα βλέπουμε ένα-ένα να καταστρατηγούνται»

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ !!!! ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΗΣ

By: GoGo

Δεν υπάρχουν σχόλια: