Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Στην Ελβετία η εξουσιοδότηση βουλευτών για άνοιγμα λογαριασμών


Στην Ελβετία αποστέλλεται, δια της διπλωματικής οδού, η εξουσιοδότηση που παρείχαν οι Έλληνες βουλευτές -πλην της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ- για άνοιγμα των λογαριασμών από τις ελβετικές αρχές, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος.
Εξηγώντας το λόγο για τον οποίο η ΝΔ δεν συνέπραξε στην πρωτοβουλία αυτή, ο γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Κ. Τασούλας δήλωσε ότι τη θεώρησε προσχηματική αφού είχε καταθέσει πρόταση για τον έλεγχο «πόθεν έσχες» αποκλειστικά από δικαστικούς, την οποία δεν υιοθέτησε η Βουλή.

By: John

Δεν υπάρχουν σχόλια: