Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

«Χέρι» και από Ευρώπη για τη χρηματοδότηση των κομμάτων στην Ελλάδα


Επιστολή στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο απέστειλε ο επικεφαλής των Φιλελευθέρων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Γκι Φερχόφστατ.

Ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου στηλιτεύει το γεγονός της υπερψήφισης της τροπολογίας για τη χρηματοδότηση των κομμάτων στην Ελλάδα και ζητά να πληροφορηθεί γιατί μπορούν και λαμβάνουν ενίσχυση την ώρα που και έχουν επιβαρυνθεί οι πολίτες με μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής αλλά και ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση. 

Παράλληλα, ο Φέρχοφστατ κάνει λόγο για τεράστιο πλεονέκτημα που θα δώσει αυτή η ενίσχυση στα βασικά και μεγάλα κόμματα που είναι ήδη υπερχρεωμένα.
By: John

Δεν υπάρχουν σχόλια: