Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Σε σελίδες παιδικής πορνογραφίας από υπολογιστή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών



Ιστοσελίδες με υλικό παιδικής πορνογραφίας επισκέπτονταν άγνωστο άτομο χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό υπολογιστή που βρίσκεται σε γραφείο τμήματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχημάτησε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.
Ειδικότερα, μετά από καταγγελία για τον εντοπισμό λογισμικού σε ηλεκτρονικό υπολογιστή τμήματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκανε έρευνα στα γραφεία του τμήματος αυτού, παρουσία εισαγγελέα.
Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής είχε μπλοκάρει από το συγκεκριμένο λογισμικό, λόγω επίσκεψης σε ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας.
Ο εσωτερικός σκληρός δίσκος του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού υπολογιστή κατασχέθηκε και εστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξεταστεί.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

By: John

Δεν υπάρχουν σχόλια: