Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Ανοίξτε και άλλη τρύπα στην ζώνη σας γιατί το έλλειμμα πρέπει να πάει στο 9,4% το 2010


Ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου βάζει ως στόχο τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος από 12,7% του ΑΕΠ που θα είναι φέτος στο 9,4% του ΑΕΠ το 2010 δηλώνοντας ότι «δεν είναι ο προϋπολογισμός που θα θέλαμε να έχουμε τα επόμενα χρόνια, στηρίζει όμως τους οικονομικά ασθενέστερους, προωθεί τη δικαιότερη αναδιανομή» και τόνισε ότι η μείωση του ελλείμματος θα προέλθει από την αύξηση των εσόδων και τη μείωση των δαπανών την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Από το νέο έτος θα υπάρξει αύξηση 10% στα τσιγάρα και τα ποτά ενώ θα υπάρξει και αύξηση φόρου και στην βενζίνη.

ΑΠΟΨΗ: 1) Ε! ΡΕ ΠΕΙΝΕΣ

2) Και φυσικά (ενδεικτικά) το ψωμί πήγε στα 0,85€ το μισό κιλό (ας το πούμε μισό κιλό), και η τυρόπιτα 1,80€ και το γάλα 0,75€.

ΜΑΛΙΣΤΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια: