Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2009

Απούσα η Ελλάδα κατά του Ισραήλ


Σε ψηφοφορία που διεξήχθη στον ΟΗΕ με 114 υπέρ και 18 κατά και 44 αποχές καταδικάστηκε το Ισραήλ για τις βιαιότητες εναντίον των Παλαιστινίων και ιδιαιτέρα στις επιθέσεις κατά της Γάζας το χειμώνα του 2008.

Η Ελλάδα, η Μ. Βρετανία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Δανία, η Νορβηγία, η Σουηδία, το Λουξεμβούργο, η Νέα Ζηλανδία κ.α. απείχαν από την ψηφοφορία.

Το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τον περασμένο μήνα με ψήφισμα του είχε καταδικάσει το Ισραήλ ενώ και από εκεί το ψήφισμα καταψήφισαν 18 χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Ιταλία και το Ισραήλ κ.α.

ΑΠΟΨΗ: 1) Η δημοκρατική Ελλάδα απείχε? Μα πως? Γιατί κ. Παπανδρέου? Τι έγινε? Λες να χάσατε το αεροπλάνο ή σας ταλαιπωρούν τα stage?

2) Τσιράκια είμαστε όλοι μας και περισσότερο τα ευρωπαϊκά κράτη αν παρατηρήσετε καλά!

3) Έτσι είναι όπου φτωχός και η μοίρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: