Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2009

Έκκληση απελευθέρωσης του Έλληνα Εθελοντή Θανάση Λερούνη


Ο Εκπαιδευτικός Θανάσης Λερούνης, πρόεδρος της ΜΚΟ « ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ», έμενε για μεγάλα χρονικά διαστήματα στις Κοιλάδες των Καλλάσα στο ΒΔ Πακιστάν από το 1995 μέχρι σήμερα προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες του για την πραγματοποίηση έργων κοινής ωφέλειας (σχολεία, νοσοκομεία, έργα ύδρευσης, κλπ).
Τα ξημερώματα της Τρίτης 08/09/2009, ομάδα πολυάριθμων ενόπλων εισέβαλε στο ΚΑΛΛΑΣΑΝΤΟΥΡ - το Πολιτιστικό Κέντρο των Καλλάσα, όπου διέμενε και μετά από μακελειό που κατέληξε στο θάνατο ενός αστυνομικού απήγαγαν το Θανάση Λερούνη στα βουνά του Αφγανιστάν.
Οι Γιατροί του Κόσμου σε συνεργασία με τους «Έλληνες Εθελοντές» ανέλαβαν πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών με αίτημα την άμεση απελευθέρωση του Έλληνα Εθελοντή.

Η υπογραφή και η φωνή σας έχουν καθοριστική σημασία για την απελευθέρωση του.

http://www.mdmgreece.gr/component/option,com_petitions/id,6/lang,el/view,petition/

Δεν υπάρχουν σχόλια: