Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Εφαρμογή του νόμου ζήτησε ο Εισαγγελέας για του καταληψίες μαθητές του Δ. Θεσσαλονίκης


Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Δ. Παπαγεωργίου με εντολή του προς την αστυνομία ζητά να εφαρμόζεται ο νόμος ακόμη και η αυτόφωρη διαδικασία σε περίπτωση που υπάρξουν συλλήψεις σε όσους συμμετέχουν σε σχολικές καταλήψεις άσχετα αν θα υπάρξει σχετική καταγγελία από τους διευθυντές των σχολείων.

Από μεριά εκπαιδευτικών και μαθητών υποστηρίζουν ότι τα αιτήματά τους είναι σοβαρά και μόνος με αυτό τον τρόπο μπορούν να λυθούν.

Τα κύρια αιτήματα των μαθητών που συνεχίζουν τις καταλήψεις σε 7 σχολεία στο νομό Θεσσαλονίκης είναι να καταργηθούν οι διπλοβάρδιες που σε ορισμένους δήμους φτάνουν το 50% των σχολείων αλλά και να βελτιωθούν οι κτιριακές και υλικές υποδομές.

ΑΠΟΨΗ: 1) Αφού δεν μπορέσαμε να πιάσουμε τον κ. Χριστοφοράκο ας πιάσουμε τους μαθητές ή τους γονείς αυτών.

2) Αντί να εφαρμοστεί ο νόμος προς τους διάφορους υπουργούς παιδείας ή τον κάθε προϊστάμενο του ΟΣΚ για τα άθλια σε μερικές περιπτώσεις σχολεία στην Ζιμπάμπουε (Ελλάδα), θέλετε να την εφαρμόσετε σε παιδιά ή τους γονείς τους.

ΜΑΛΙΣΤΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: 1) Κατάληψη από μαθητές Δημοτικού εν ώρα ζωντανής εκπομπής στο Μακεδονία TV

2) 24 σχολεία της Θεσσαλονίκης σε κατάληψη

Δεν υπάρχουν σχόλια: