Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

«Συνταγματικό και όχι νομικό» η άρνηση για τα stage


Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γ. Ραγκούσης σε δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους των συμβασιούχους των stage από την πορεία διαμαρτυρίας περίπου 1500 ατόμων είπε ότι «Δεν θέλω να σας κοροϊδέψω, αλλά το θέμα της μονιμοποίησής σας είναι συνταγματικό και όχι νομικό» αναφέροντας το άρθρο 103 του Συντάγματος που απαγορεύει τη μετατροπή κάποιων συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

Οι εκπρόσωποι των stage δήλωσαν προτού κατευθυνθούν προς την Ομόνοια «ότι η διευθέτηση του θέματος είναι ζήτημα πολιτικής βούλησης και πως η κυβέρνηση οφείλει να κάνει ότι και το 1999, διαφορετικά οι συμβασιούχοι των stage θα είναι κάθε μέρα στους δρόμους.»

Στην Θεσσαλονίκη περίπου 300 συμβασιούχοι των stage έκαναν πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της συμπρωτεύουσας.
ΑΠΟΨΗ: 1) Μπρος – πίσω, μπρος – πίσω

2) κα. Παπανδρέου ΟΛΟΙ οι κολλητοί των υπουργών σας στα υπουργεία πήραν απόσπαση την άλλη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων τους.

Αυτή είναι η διαφάνεια που ΦΩΝΑΖΕΤΕ δυνατά. Δεν αλλάζουμε σε αυτή την χώρα κα. Παπανδρέου

3) Βαριά κουβέντα κα. Ραγκούση να μνημονεύεται το Σύνταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: