Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Διαδηλώσεις από τους εργαζόμενους των stage


Περισσότεροι από 3000 συμβασιούχοι των stage διαδήλωσαν στην Αθήνα κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας έως τη Βουλή όπου επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας.
Την ίδια ώρα ο υπουργός Εργασίας κ. Α. Λοβέρδος από την βουλή δήλωνε ότι θα φέρει τροπολογία στη Βουλή προκειμένου οι συμβασιούχοι μέσω stage να μπορούν να συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη εργαζομένων ορισμένου χρόνου που θα καλύψουν τα κενά στο δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Επίσης, ανέφερε ότι στους διαγωνισμούς που θα γίνουν από το 2010 έως το 2012 για τακτικό προσωπικό θα μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν τα τυπικά προσόντα στα οποία θα συνυπολογίζεται η εμπειρία τους.

ΑΠΟΨΗ: Απλή λογική κ. Λοβέρδο και για μένα σωστή, έπρεπε να φτάσετε στα άκρα, δεν γνωρίζεται ότι τραβώντας το σχοινί θα το τραβήξουν και αυτοί ή θα καταντήσετε και εσείς υπουργοί του γραφείου σας χωρίς να ξέρεται δίπλα σας, έξω σας τι γίνεται?


Δεν υπάρχουν σχόλια: