Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Στους δρόμους οι μαθητές των υπό κατάληψη σχολείων της Θεσσαλονίκης


Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποχρηματοδότησης της Παιδείας, τη διπλοβάρδια και την παλαιότητα σχολικών κτιρίων οι μαθητές των 14 σχολείων που τελούν υπό κατάληψη έκαναν συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη και πορεία στους κεντρικούς δρόμους χθες το μεσημέρι φωνάζοντας συνθήματα για την Παιδεία.

Η πρωτοβουλία τις εν λόγω κινητοποίησες πάρθηκε από την ομάδα του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Θεσσαλονίκης.

ΑΠΟΨΗ: 1) Και στους δρόμους θα βγούνε και θα φωνάξουνε και θα διεκδικήσουνε γιατί απλά ζητάνε τα αυτονόητα.

2) Κύριοι πολυθρονάτοι σε αυτή την χώρα έχουμε μάθει όλοι μας να ξεκινάμε από το τέλος για να πάμε στην αρχή. Όταν ζητάνε λεφτά για την παιδία δεν λέμε να τα δώσετε σε πανεπιστήμια για να τα καρπώνονται μερικοί «επιστήμονες» κάνοντας την δουλεία τους κάποιοι φοιτητές ΑΛΛΑ να τα δώσετε στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και μετά στα πανεπιστήμια.

3) Έχετε ποτέ σας σε κανένα σχολείο χωριού ή της περιφέρειας κύριοι υπουργοί ή απλά ΜΟΝΟ σε μεγάλες πόλεις (που έχουν και πολλούς ψήφους) για να δείτε σε τι συνθήκες αυτά τα παιδιά κάνουν μάθημα?

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: 1) Επικρατή η λογική στην αστυνομία για τις συλλήψεις μαθητών

2) Εφαρμογή του νόμου ζήτησε ο Εισαγγελέας για του καταληψίες μαθητές του Δ. Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: