Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Τα είπανε στην Αθήνα Σαμαράς – Μπακογιάννη




Ο κος Αντώνης Σαμαράς από το Ζάππειο και η κα Ντόρα Μπακογιάννη από την πλατεία Κοτζιά εξαπέλυσαν πυρά ο ένας στον άλλο κερδίζοντας έστω και την τελευταία στιγμή τους τελευταίου αναποφάσιστους.
Και οι δύο συνυποψήφιοι επιχείρησαν να κερδίσουν το παιχνίδι των εντυπώσεων και τον αέρα του νικητή μέσα από Νέο Δημοκράτες μου συγκεντρώθηκαν για να ους ακούσουνε.
Ο κος Παναγιώτης Ψωμιάδης την ίδια στιγμή έδινε συνέντευξη τύπου σε ένα τηλεοπτικό σταθμό.
Και δύο ανεβάσανε στο τέλος της ομιλίας τους διάφορους βουλευτές έτσι ώστε να κερδίσουν της εντυπώσεις.
Στον κο Αντώνη Σαμαρά ανέβηκαν ο κος Δ. Αβραμόπουλος, η κα. Φ. Πιπιλή, ο κος Κ. Γκιουλέκας και άλλα στελέχη.
Στην κα Ντόρα Μπακογιάννη ανέβηκαν ο κος Β. Πολύδωρας (Στρατηγός Άνεμος), ο κος Α. Σπηλιωτόπουλος, ο κος Ν. Κακλαμάνης και άλλα στελέχη
Στην ομιλία του ο κος Α. Σαμαράς είπε ότι «ένα λαϊκό κόμμα που δεν θα είναι ομοσπονδία τζακιών. Μπορεί να ήμασταν από ιστορικές οικογένειες, αλλά δε γεννηθήκαμε ηγετικά στελέχη. Γίναμε»
Στην ομιλία της η κα Ν. Μπακογιάννη είπε «Αγωνίστηκα όπως κι εσείς για τις ιδέες και τις αξίες αυτής της μεγάλης παράταξης στα εύκολα και στα δύσκολα, στις χαρές και στις λύπες. Κι αν σε κάποιες στιγμές αυτής της διαδρομής είχαμε διαφορετικές απόψεις, ποτέ δεν υποστείλαμε τη γαλάζια σημαία».
ΑΠΟΨΗ: Γιατί θα σκάσω αν δεν τα πω
1)
Το η κα. Ν. Μπακογιάννη έχει μερίδιο της ήττας λόγω ότι εισηγήθηκε για πρόωρες εκλογές στον κο Καραμανλή ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
2) Γιατί έφυγε ο κος Α. Σαμαράς τότε από την Ν.Δ. (δες το σχετικό video)





Η γελοιογραφία μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: