Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Εσείς θέλετε, Εμείς δεν θα το κάνουμε το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης


Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Πανδημίας Γρίπης κα. Ε. Γιαμαρέλλου για να ησυχάσει των κόσμο για τις παρενέργειες του εμβολίου κατά της νέας γρίπης (Η1Ν1) δήλωσε ότι θα είναι από τις πρώτες που θα εμβολιαστεί.

Στο αντίποδα το 90% του νοσηλευτικού προσωπικού αλλά και το 58% των γιατρών που εργάζονται στον Ερυθρό Σταυρό δήλωσε ότι δεν θα εμβολιαστεί.

Η κα. Γιαμαρέλλου ζήτησε την άμεση λειτουργιά των 150 κλινών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας που παραμένουν αναξιοποίητες για το λόγω που γίνει πραγματικότητα το σενάριο το 20% του πληθυσμού να ασθενήσει από τον ιό της νέας γρίπης.

ΑΠΟΨΗ: 1) Le Monde - Diplomatique, Ιούλιος 2009
«Για να πουληθούν τα φάρμακά μας πρέπει να εφεύρουμε αρρώστιες»

2) Το να σπέρνουμε τον πανικό κα. Γιαμαρέλλου είναι ο πλέων εύκολος τρόπος. Σε άλλη χώρα κα. Γιαμαρέλλου κάποιοι θα σας είχανε πάει στα δικαστήρια ΑΛΛΑ είστε τυχερή ζείτε και μαίνεται στην Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: Διαβάστε το και σκέψου πολύ πριν εμβολιάσεις τα παιδάκια σου

Δεν υπάρχουν σχόλια: