Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Διαμαρτυρίες από μαθητές του Δήμου Χορτιάτη για την κατασκευή καινούργιων σχολείων



Στην Βασιλίσσης Όλγας της Θεσσαλονίκης πάνω από 400 μαθητές μαζί με γονείς από 19 σχολεία του Δήμου Χορτιάτη έστησαν σκηνές, διαμαρτυρόμενοι την άρνηση της πολιτείας, για την δημιουργία νέων σχολικών κτιρίων.
Οι μαθητές του δήμου Χορτιάτη αναγκάζονται να κάνουν μάθημα είτε στα ισόγεια πολυκατοικιών, σε μαγαζιά, σε υπόγεια, σε πρώην καφενεία, σε κοντέινερ, σε προκατασκευασμένους χώρους, σε αίθουσες χωρισμένες με γυψοσανίδες.
Μαζί τους ήταν και ο δήμαρχος Χορτιάτη κ. Μ. Γεράνης ο οποίος σε δήλωσης του ανάφερε ότι πρέπει η πολιτεία να προχωρήσει άμεσα στην δημιουργία τουλάχιστον οκτώ νέων σχολικών κτιρίων.
ΑΠΟΨΗ: 1) Φωνάξτε τους εισαγγελείς να τους κλειδαμπαρώσουν στην στενή, που σκέφτηκαν και πράξανε να διαμαρτυρηθούν για τα αυτονόητα.
2) κάντε υπομονή μαθητές ή μέσω ΑΣΕΠ θα σας χτίσουν τα σχολεία ή όταν θα ξαναγίνουν εκλογές θα σας τάξουν ξανά μανά καινούργια σχολεία.
3) Και που να πάτε στο πανεπιστήμιο εκεί απορώ πως αυτοί οι καημένοι φοιτητές δεν βγαίνουν στους δρόμους σε τόσο άθλιους χώρους που κάνουν μάθημα άσε που αν είσαι και καθηγητής κινδυνεύει να φας και ξύλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: