Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Ας αποφασίσουμε εμείς, για να τα πληρώσετε εσείς


Τελικά «κόρακος κοράκου μάτι δεν βγάζει»

Ο νυν πρωθυπουργός αυτής εδώ της χώρας κ. Γ. Παπανδρέου σε δηλώσεις που έκανε (με σημάδια εξαγγελίας) ζήτησε από όλους τους μη έχοντες Έλληνες να σφίξουν και άλλο το ζωνάρι τους γιατί η Ελλάδα βρίσκεται στην εντατική.

Ζητώντας την βοήθεια όλων παραγωγικών τάξεων καθώς και το κομμάτων (δηλαδή αυτή που παίρνουν τους πιο παχυλούς μισθούς) να βρούνε μια λύση έτσι ώστε όλοι εμείς των 700€ – 1500€ να πληρώσουμε τα σπασμένα τους.

Ο κ. Γ. Παπανδρέου προτίθεται μετά την εκλογή του προέδρου την αξιωματικής αντιπολίτευσης να συγκαλέσει διακομματική σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση θα τιμήσει την εντολή που έλαβε για να δώσει λύσεις στα προβλήματα και θα προχωρήσει άμεσα σε τομές και ρήξεις, ακόμη και αν αυτές θίγουν μικροσυμφέροντα και βολεμένες καταστάσεις. Πρόκειται για ανατροπές, που ζητά εδώ και χρόνια η συντριπτική πλειοψηφία του λαού», και πρόσθεσε ας «Αναλάβαμε την ευθύνη να προστατεύσουμε ότι πολυτιμότερο έχει η Ελλάδα. Τον άνθρωπο».

Ο κ. Γ. Παπανδρέου είπε ακόμη ότι δεν τον ενδιαφέρει τι έγιναν στις προηγούμενες κυβερνήσεις (δηλαδή με λίγα λόγια τους δίνει αμνηστία) σημειώνοντας ότι η «Ευθύνη μας είναι να αλλάξουμε ριζικά πορεία, ξεκινάμε το νοικοκύρεμα στα δημοσιονομικά. Να ξέρει ο πολίτης ότι φορολογείται δίκαια, για το πού πάνε τα λεφτά του, ότι όλοι θα έχουν πρόσβαση σε ποιοτική παιδεία, πρόνοια».

ΑΠΟΨΗ: 1) Αν κ. Παπανδρέου θέλεις αλλαγές κατά πρώτον στείλε στα δικαστήρια με συνοπτικές διαδικασίες όλους αυτούς που τρώγανε με χρυσά πιρούνια και τότε όλοι εμείς κάτι θα αρχίσουμε να πιστεύουμε για τα όνειρα σου να σώσεις την Ελλάδα μας.

2) Μάλλον κ. Παπανδρέου έχεις πολύ καιρό (ή δεν έχεις πάει ποτέ σου) σε μια λαϊκή και όχι φυσικά στην αρχή αλλά στο τέλος. Εκεί να δεις πως μπορεί να ξεφτιλίζεται ο Άνθρωπος όταν αρχίζει και μαζεύει μέσα από τα σκουπίδια για να φάει και εσύ μου λες να τους κόψουμε και άλλα μέσο φορολογίας για να συνεχίζουν μερικοί να συνεισφέρουν ΜΟΝΟ με λόγια και πολύ παχιά λόγια.

3) ΟΛΟ ΕΜΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ………ΕΣΕΙΣ ….ΤΙ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: