Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2009

Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία διευθυντής Δημοτικού στην Καβάλα


Ύστερα από ενημέρωση της Ιντερπόλ προς την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη στο Δήμο Χρυσούπολης Καβάλας
44χρονος διευθυντής Δημοτικού για τα ψηφιακά ίχνη που βρέθηκαν σε διάφορες σελίδες παιδικής πορνογραφίας.
Στο σπίτι του μετά από έλεγχο κατασχέθηκαν τρεις σκληροί δίσκοι Η/Υ, ένας οπτικός δίσκος που περιείχε αποθηκευμένους υπερσυνδέσμους (URLs) προς ιστοσελίδες πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς και ποσότητα κάνναβης.
ΑΠΟΨΗ: 1) Άντε να στέλνει τα παιδιάς σου να μάθουν γράμματα και αυτός να τα τραβάει video ή ακόμα και χειρότερα να τα ασελγεί πάνω τους.
2) Έτσι είναι κύριε Υπουργέ Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων αλλάζοντας το όνομα του υπουργείο δεν νομίζω ότι αλλάξατε και τίποτε σημαντικό.
3) Το ότι πολλοί γονείς και ιδιαίτερα οι σύλλογοι τους φωνάζουν να μπει αξιολόγηση των καθηγητών – δασκάλων κάθε χρόνο ΔΕΝ το φωνάζουν για την πλάκα τους και το λέω αυτό γιατί υπάρχουν μερικοί δάσκαλοι που λέγονται διδάσκαλοι αλλά υπάρχουν και μερικοί άλλοι που ούτε για φτύσιμο δεν είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: