Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Εφτά μαχαιριές σε οδηγό ταξί στην Θεσσαλονίκη


Μεσάνυχτα Τρίτης επί των οδών Μεγακλέους και Ισιδώρου άγνωστος άντρας προφασιζόμενος τον πελάτη και αφού είχε επιβιβαστεί από το κέντρο της Θεσσαλονίκης επί της οδού Κολόμβου μαχαίρωσε πισώπλατα εφτά φορές των 52 χρονών οδηγό ταξί με κίνητρο την ληστεία όπου τελικά δεν την πραγματοποίησε.

Ο άτυχος ταξιτζής βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΑΧΕΠΑ δίνοντας μεγάλη μάχη για την ζωή του.

Κάτοικοι της περιοχής προσπάθησαν τόσο να πιάσουν τον ληστή αλλά και το ποιο σημαντικό να βοηθήσουν των άτυχο ταξιτζή προσφέροντας της πρώτες βοήθειες.

Άνδρες της Σήμανσης έψαξαν για δακτυλικά αποτυπώματα στο ταξί του 52χρονου, αφού ο δράστης φέρεται ότι δεν φορούσε γάντια ενώ έχουν και την περιγραφή του ληστή από τους κάτοικους της περιοχής.

ΑΠΟΨΗ: 1) Καταρχάς περαστικά στον άνθρωπο.

2) Όταν φωνάζει αυτό το κράτος να βάλετε το διαχωριστικό εσείς κάθεστε και σκέπτεστε μην χάσω τον τρίτο πελάτη ή πόσο κοστίζει?

3) Και κάθομαι και σκέφτομαι, από πότε ή ζωή ενός ανθρώπου υπολογίζεται σε λεφτά ή πιστεύεται ότι η ληστείες αν θα γίνονται θα είναι αναίμακτες?

Δεν υπάρχουν σχόλια: