Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Βόμβα στο σπίτι του βουλευτή Μίμη Ανδρουλάκη


Η «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς-Φράξια Μηδενιστών» πιστεύουν οι αστυνομικές αρχές ότι είναι υπεύθυνη για την τοποθέτηση – έκρηξη στο σπίτι του βουλευτή κ. Μ. Ανδρουλάκη.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα λόγο ότι κατά πρώτον την βόμβα την βρήκε η οικιακή βοηθός του κ. Ανδρουλάκη μέσα σε μία τσάντα έξω από την είσοδο του διαμερίσματος του 2ου ορόφου και την κατέβασε χωρίς να γνωρίζει το περιεχόμενο στην πιλοτή της πολυκατοικίας και κατά δεύτερον λίγο πριν την έκρηξη η κα. Ε. Νότα βρισκόταν μαζί με το μόλις 2 ετών εγγονάκι της λίγα δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη.

ΑΠΟΨΗ: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ – ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος είπε τις προάλες ότι οι αγωνιστές σκοτώνονται , δεν σκοτώνουν

OUPS είπε...

Συμφωνώ μαζί σου Ανώνυμε