Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Ενδιαφέρον για ενοικίαση αγροτεμαχίων από 6.900 άτομα


Επιστροφή στη γεωργία δείχνουν οι πρώτες αιτήσεις για ενοικίαση αγροτικής γης. Μάλιστα, τα πρώτα 11 μισθωτήρια για 29 αγροτεμάχια συνολικής έκτασης 180 στρεμμάτων υπογράφονται την ερχόμενη Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στην Ξάνθη.
Ο λόγος για το πρόγραμμα διάθεσης γεωργικής και κτηνοτροφικής γης από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και, όπως έκανε χθες γνωστό ο υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης, έχουν υποβληθεί οριστικά (μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά) 2.300 αιτήσεις για ενοικίαση αγροτεμαχίων, ενώ στο σύστημα βρίσκονται προς υποβολή άλλες 4.600 αιτήσεις. Δηλαδή, μέσα σε λίγους μήνες από τότε που ξεκίνησε το πρόγραμμα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον 6.900 άτομα. Ο υπουργός είπε πως οι μισοί είναι νέοι αγρότες. Ο αριθμός των αγροτεμαχίων που ζητούνται για ενοικίαση είναι 1.100 αγροτεμάχια.
Μέχρι σήμερα έχουν γίνει στο σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ οκτώ αναρτήσεις αγροτεμαχίων για 12 περιφερειακές ενότητες (νομοί) της χώρας. Ταυτόχρονα, διεξάγονται έλεγχοι από τις υπηρεσίες σε 21 περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Αφορούν 21.000 αγροτεμάχια έκτασης 400.000 στρεμμάτων.

By: John_Spider

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: