Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Βιέννη, μια πόλη όπου αξίζει να ζεις


Η καλύτερη πόλη για να ζει κανείς σύμφωνα με την ετήσια αξιολόγηση της εταιρείας Mercer, για δεύτερη συνεχή χρονιά αναδείχθηκε η Βιέννη.
Ενώ πιο ασφαλής πόλη είναι το Λουξεμβούργο.
Βιέννη: Τι να πρωτοθυμηθώ τα καταπράσινα πάρκα ήταν πολύ μεγάλα και είναι αληθινά οι ίδιοι οι Βιεννέζοι τόσο γλυκομίλητοι και χαμογελαστοί, που νόμιζες ότι σε κοροϊδεύουν.
Το Prater, ένα τεράστιο πάρκο στο δεύτερο προάστιο της Βιέννης, που φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα λούνα παρκ της Ευρώπης διάσημο για τη ρόδα του (Riesenrad), ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Στεφάνου (Stephansdom) η Μητρόπολη της Βιέννης, τα επιβλητικά αυτοκρατορικά παλάτια Hofburg και Schönbrunn, στο οποίο βρίσκεται και ο παλαιότερος ζωολογικός κήπος του κόσμου, το μουσεία Albertina, της Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, με τους τεράστιους κήπους.

I LOVE WIEN

Και φυσικά τα Χριστούγεννα στην Βιέννη είναι ΜΑΓΙΚΑ

By: Alkisti

Δεν υπάρχουν σχόλια: