Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Μ. Χρυσοχοΐδης – Ιζνογκούντ – Θέλω να γίνω Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη


«Ο κύριος Παπανδρέου δεν πρέπει να είναι υποψήφιος, μόνο σε αποικία μπορεί να είναι υποψήφιος με τέτοια προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.»

ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ?

Μα που ήταν σε αυτή την αποικία ο εν λόγω κύριος:
Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας (Σεπτέμβρης 2010 - σήμερα)
Υπουργός Προστασίας του Πολίτη (Οκτώβριος 2009 – Σεπτέμβριος 2010)

«Θεωρώ ότι στο ΠαΣοΚ, δεν έχουμε αντιληφθεί τι συμβαίνει μέσα στην κοινωνία. Συνεχίζουμε να μην βλέπουμε την αλήθεια και σφυρίζουμε κατά κάποιο τρόπο αδιάφορα.»

ΩΧ !!!!!!!! ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΣΕ

«Από πιέσεις που ασκήθηκαν από μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας για να οδηγηθούμε στη συγκεκριμένη εξέλιξη.
…… Αυτή τη στιγμή έχει χαθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, του ΠΑΣΟΚ και του λαού. ……. Εγώ έφτασα στα όρια του πολιτικού λάθους. ……Όταν υπάρχει μια αποτυχία, αυτή χρεώνεται σε όλους εμάς.»

ΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!! ΜΗΤΣΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; ΜΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΕ Ο ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ !!!!!!! ΑΧΧΧΧΧ ΑΝ ΠΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ …. ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΑΝΩ ΨΕΥΤΡΑ !!!!!!! ;

ΥΓ.: Η σειρά κόμικ Ιζνογκούντ (Iznogoud) γεννήθηκε από τον σεναριογράφο René Goscinny και τον σχεδιαστή Jean Tabary. Το όνομα της σειράς είναι λογοπαίγνιο στην αγγλική γλώσσα (η λέξη Ιznogoud είναι γαλλική προφορική έκδοση της φράσης He is no good) και ανήκει στον κεντρικό χαρακτήρα της.

By: GoGo

Δεν υπάρχουν σχόλια: