Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Το hangover του βολέματος...


...θα ξεκινήσει όταν πλέον θα προσπαθούμε να σηκωθούμε από το σοκ της αλόγιστης τοξίνωσης από βόλεμα! Φυσικά αρκετούς τους έχει ίδει πιάσει, αλλά η πλειοψηφία αρνείται να δει ότι
παρά-τοξινώθηκε από το φαινομενικό βόλεμα!
Δυστυχώς ούτε καν έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος της κοινωνικής διαταραχής και της οικονομικής καταπίεσης! Γίναμε… και μας βοήθησαν ακόμη περισσότερο να παραγίνουμε!



Τώρα ήμαστε γινωμένα φρούτα! Των οποίων το ζουμί θα ρουφηχτεί από τις γραβατομένες βδέλλες με τους κενούς και prestigio-φοβερούς χαρτοφύλακες! Θα τους το χαρίσουμε για ψίχουλα τα οποία θα πάνε σε μια ιδέα που λέγετε κράτος!
Το κράτος έγινε κάκτος σαν τους ανθρώπους, αγκαθωτό, απρόσιτο, άμορφο και πολλές φορές δηλητηριώδες!

Τέτοιες πρακτικές εφαρμόζονται εδώ και αιώνες! Αλλά τι να πεις? πείσαμε τους εαυτούς μας ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα...
Aν κάνουμε: είμαστε αργόσχολοι και πολιτικοποιημένοι, δεν χρειάζεται… γιατί ακόμη καλά είναι και ως δια μαγείας θα ξεφύγουμε ή έστω θα ψιλό-βασανιστούμε αλλά τελικά ξανά προς την δόξα μαλακό-τραβά… τάκα τάκα τα! ε και στο φινάλε τι μας νοιάζει καλα υπνωτιστήκαμε!!!

Μεγάλη ζημιά το σουργέαλιστικό μίγμα της ταυτότητος… ακόμη αβνανίες -φαντασιακά μικρόφαλων- πληρώνουμε!

Τόσα παραδείγματα, τόσο κράξιμο, τόσο εξόφθαλμα… μάταια!!!
Στου σχιζοφρενή την πόρτα… δεν έχει πόρτα!!! έχει ντουβάρι μόνο! Είναι συνδεδεμένοι με την μοιρολατρία της απάθειας, της γρίνιας και της μιζέριας! Καθημερινότητα η αυτοκαταστροφή!!!

Και τώρα ανοίξτε την ΤV:
Αχ τι όμορφη που είσαι, όμορφος, κούκλα, κούκλος, όμορφη… αχχχχ, οχχχχ, ιιιιιχχχχ, αααχ καλε…

Τρομοκράτης, τρομοκρατία, τρομακτικός, τρομάρα… ΟΟΟΟ ΑΑΑΑΑ ΕΕΕΕΕΕ ΙΙΙΙΙΙ ΜΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Ταλέντο να θες! Ταλέντο εδώ ταλέντο εκεί ταλέντο και παραπέρα! ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΙΟΑΙΙΧ!!!

Πάμε πακέτο? Τσίμπα ένα @! ΑΑΑΑΑ τι καλό!!!! Κλαπς κλαπς και κλαπς!

-Ποιος είστε εσείς?
-Είμαι ο πιρινικο-φισικο-γιατρο-μοριακο-βιολογο-πολιτικο-μοντελο-διμοσιογραφο-παρουσιαστης!
-Ο καλός τον σπουδαίο και περιβόητο πιρινικο-φισικο-γιατρο-μοριακο-βιολογο-πολιτικο-μοντελο-διμοσιογραφο-παρουσιαστη!
-Καλός ήρθατε, ποια είναι η γνώμη σας για την κρίση?
-εμμμ…! Και που λέτε ήταν θαυμάσια στου Vertic, Vandi, Vici… Για τους αστοιχείωτους: Hήρθα Hδα τον Έπαιξα και Έφυγα! Και μια παραλλαγή δώρο: Hήρθα Hδα τον Έφαγα και Έφυγα!!!!

ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!!!!!! Μπλα, μπλα μπλα, παλτά... πάσα μπλα μπλα, σουτ... μπλα μπλα μπλα, κόρνερ πμλα μπλα... τόσες μοίρες, τόσα μέτρα, τόση ταχύτητα!

Και μην ξεχάσουμε τα δορυφορικά συνδρομυκιτιακά:

-Disordery Channel
-National Pornographic
-Animal planned
-etcetera, etcetera…

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΡΟΎΧΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΥΒΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕ-ΦΑΛΟ!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: