Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

«Λεφτά υπάρχουν στα νοσοκομεία!»


«πρακτορείο υγειονομικού τουρισμού είτε προς ιδιωτικές κλινικές είτε προς το εξωτερικό»
Αυτά τα λόγια τα λένε όλα για το Ε.Σ.Υ. Αλλά τυχαίνει να μην είναι δικά μου αλλά του κ. Μουσιώνη αναφερόμενος στο παιδοκαρδιοχειρουργικό τμήμα του «Αγία Σοφία».
Και φυσικά σε “όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις” ο Υπ. Κος Λοβέρδος ξεκίνησε με μια φράση του παρελθόντος επι εποχής Γ. Παπανδρέου.
"λεφτά υπάρχουν” στα νοσοκομεία και παρότρυνε τους διοικητές των νοσοκομείων να εξοφλήσουν τους προμηθευτές τους έως το τέλος του χρόνου.
Θα ήθελα να πω πολλά ΑΛΛΑ καλύτερα κ. Λοβέρδο να ξεβαλικέψεται την πολυθρόνα του Υπουργείου σας και να πάτε μια βόλτα σε ένα οποιοδήποτε Δημόσιο Νοσοκομείο και όχι Ιδιωτικό και να ζητήσετε λίγο μπαμπάκι ή ακόμη χειρότερα φλασκιά για αιμοληψία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: