Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Συναυλία αλληλεγγύης έξω από τις εγκαταστάσεις του Alter


Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στις 8 το απόγευμα, θα γίνει έξω από τις εγκαταστάσεις του Alter (Αγ. Παρασκευής 40, Μπουρνάζι) συναυλία αλληλεγγύης, για τους απλήρωτους εργαζόμενους του σταθμού που έχουν εδώ και λίγες ημέρες κάνει "κατάληψη" στη συχνότητα του Alter.
Στη συναυλία συμμετέχουν οι Διονύσης Τσακνής, Μανώλης Φάμελος, Νίκος Ζιώγαλας και KollektiVa με την είσοδο σε αυτήν να είναι ελεύθερη για όλους!
Την εκδήλωση στηρίζουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και στα δημοτικά ΜΜΕ (που αντιδρούν στην υπαγωγή τους στο ενιαίο μισθολόγιο και στο καθεστώς εργασιακής εφεδρείας), στην Ελευθεροτυπία (που είναι απλήρωτοι από τον Αύγουστο), στον ΔΟΛ (όπου προαναγγέλονται περικοπές μισθών) και στην Απογευματινή (βρίσκονται για περισσότερο από ένα χρόνο στον αέρα μετά το "λουκέτο" στην εφημερίδα).

By: John_Spider

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: