Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Έλληνες Βουλευτές - “ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΜΕ” αλλά στην Ελβετία


“ Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι”
«γιατί οι πιο πολλοί βουλευτές δεξιοί, του ΠΑΣΟΚ έχουν πάρα πολλά χρήματα εδώ στην Ελβετία και τα συμφέροντα δεν είναι να δηλωθούν και να είναι ανοικτοί λογαριασμό όπως εμείς θέλουμε να είναι με όλες τις χώρες του κόσμου»
Στις τράπεζες της Ελβετίας οι Έλληνες βουλευτές έχουν μεγάλες καταθέσεις υποστήριξε ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής του Ελβετικού Κοινοβουλίου Ιωσήφ Ζησιάδης.
Με αυτό το πρόσχημα οι βουλευτές Γ. Γιακουμάτος και Κ. Τζαβάρας υπέβαλαν ερώτηση προς τον πρόεδρο της Βουλής.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η ελβετική κυβέρνηση έχει προτείνει την φορολογική συμφωνία από το 2005.
Και μετά σου λένε να κάνουν Πόθεν έσχες !!!!!!
Για μένα που ζω στην Ελλάδα πιστεύω ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ γιατί απλά όπως λέει ο λαός “Κόρακος Κοράκου μάτι δεν βγάζει”

Δεν υπάρχουν σχόλια: