Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Video - Μπαγίς σε Ευρωβουλευτή: «Βάλε την εκεί που ξέρεις»


Η Τουρκία και ο Μπαγίς, έχει πλέον απωλέσει τον έλεγχο, όσον αφορά την υπομονή και τον σεβασμό που οφείλει να επιδεικνύει απέναντι στους Ευρωβουλευτές, καλώντας τον γνωστό για τις αντιτουρκικές του θέσεις, ευρωβουλευτή Barry Madlener, να «βάλει μια γελοιογραφία εκεί που ξέρει»
To επεισόδιο μεταξύ του Τούρκου Υπουργού Ε.Ε, Εγκεμέν Μπαγίς, και του Ολανδού ευρωβουλευτή Barry Madlener (γνωστού για τις αντιτουρκικές του θέσεις) σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της κοινής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Τουρκίας-ΕΕ.

Ο Madlener αφού ανέφερε ότι η οπισθοδρομική ισλαμιστική ιδεολογία της Τουρκίας είναι ασύμβατη με τη φιλελεύθερη σκέψη και τις αρχές της Ε.Ε, υπογράμμισε ότι πολλοί γελοιογράφοι στην Τουρκία φοβούνται μήπως συλληφθούν και την στιγμή εκείνη παρουσίασε στον Μπαγίς γελοιογραφία σε κορνίζα του Τούρκου γελοιογράφου Bahadir Baruter.
Ο Μπαγίς επέστρεψε την γελοιογραφία στον Madlener, λέγοντας του «βάλτην εκεί που ξέρεις». Αργότερα ο Μπαγίς δήλωσε ότι ο Μadlener δεν είχε το κατάλληλο μέγεθος να αναμετρηθεί μαζί του και ότι κάποιοι στην Ευρώπη που υποφέρουν από ρατσισμό μπορούν να τύχουν νοσηλείας στην Ανατολία.

By: John_Spider



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: