Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ο υπουργός λαδώθηκε...


Ο υπουργός που λαδώθηκε, ήταν ο τίτλος δημοσιεύματος της χθεσινής Süddeutsche Zeitung, που αναφερόταν στην υπόθεση της αγοράς των γερμανικών υποβρυχίων.

Κατά το δημοσίευμα, όταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν μέλος της τότε ελληνικής κυβέρνησης, η χώρα του προχώρησε στην αγορά γερμανικών υποβρυχίων αξίας μεγαλύτερης του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

Γερμανικό δικαστήριο προχθές τιμώρησε τη γερμανική Ferrostaal γιατί λάδωσε πολιτικούς στην Ελλάδα και την Πορτογαλία, προκειμένου να προωθήσει τα προϊόντα της.

Μας προξενεί κάποια εντύπωση πως εκεί τιμωρήθηκαν όσοι δωροδόκησαν, ενώ εδώ οι δωροδοκούμενοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, κάνουν δηλώσεις, μηνύσεις και εκτοξεύουν απειλές.

Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις και ο ύποπτος δηλώνει πατριώτης και σοσιαλιστής. Επιπλέον αν αποτάσσεσαι με βδελυγμία το κεφάλαιο και τον νεοφιλελευθερισμό, ενώ στήριξες την καριέρα του στην ανάγκη να φάει ο κόσμος ένα κομμάτι ψωμί, έστω και μισθοδοτούμενος από το δημόσιο όταν μπορούσε δανείζεται, τότε ο δρόμος είναι ανοιχτός...

Γιατί μας κάνει εντύπωση. Πριν λίγα χρόνια ο πρωθυπουργός έχτισε την ροζ βίλα, με δωρεές φίλων να καλύπτουν το πόθεν έσχες... Πρωθυπουργός το αντίπαλου κόμματος λίγα χρόνια αργότερα πρότεινε έναν εκ των δανειστών για πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η ανοχή, της ανοχής, τη συγκάλυψη, ώ συνενοχή...

Περισσότερα εδώ

By: John_Spider

Δεν υπάρχουν σχόλια: