Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Η Τουρκία θα βάλει τέλος στην μιζέρια της Ε.Ε.


“Για να βάλει τέλος στη μιζέρια της! (To put an end to its misery)” ,

η απάντηση του επικεφαλή των ενταξιακών διαδικασιών της Τουρκίας με την Ε.Ε. Εγκεμέν Μπαγίς ως προς την ερώτηση της ευρωβουλευτού κα Μ. Κοππά, γιατί η Τουρκία θέλει να ενταχθεί σε μια μίζερη Ε.Ε.
Και αφού έλυσε το πρόβλημα το οικονομικό, θρησκευτικό, πολιτικό και δημοκρατικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μετά βρήκε και λύση και για την Κύπρο αφού πρώτα κατηγόρησε τους κατακτητές Κύπριους ότι παράνομα η Λευκωσία δεν έχει “ανοίξει” το κατεχόμενο αεροδρόμιο της Τύμπου καθώς και τα κατεχόμενα λιμάνια της Κύπρου που αν πραγματοποιηθούν η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι υπόλογη στην τουρκική κοινή γνώμη.
Και με ειρωνικό ύφος είπε: «ο ήλιος ανατέλλει στην Κύπρο από δυο κράτη. Στην Κύπρο υπάρχουν δυο κράτη, δυο βουλές, δυο λαοί, δυο εκπαιδευτικά συστήματα» δηλαδή De facto κατάσταση. Ενώ για να βγει και από πάνω πρόσθεσε «η Τουρκία ενθαρρύνει τις προσπάθειες λύσης για μια επανενωμένη Κύπρο με ισότιμη συμμετοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: