Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

Νέο άδειασμα για Παπακωνσταντίνου από την Κομισιόν


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ποτέ δε ζήτησε να προστεθούν στο έλλειμμα του 2009 όλα τα χρέη των ελληνικών νοσοκομείων, απάντησε ο επίτροπος για φορολογικά και τελωνειακά θέματα Αλγκίρντας Σεμέτα. Ο Λιθουανός επίτροπος αποκάλυψε ότι η Κομισιόν δεν είχε υποβάλλει αίτημα για να συμπεριληφθούν στο έλλειμμα όλες οι νοσοκομειακές δαπάνες.

«Η αρχική συμπερίληψη εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης ολόκληρης της έκτασης των οφειλών στις προβλέψεις του ελλείμματος για το 2009 δεν έγινε με παρότρυνση της Επιτροπής», απάντησε ο κ. Σεμέτα σε σχετική ερώτηση που υπέβαλλε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής.

Το έλλειμμα του 2009 διογκώθηκε όταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου ζήτησαν την αναθεώρηση των εθνικών λογαριασμών με την εισαγωγή στο έλλειμμα μη επαναλαμβανόμενων δαπανών που σχετίζονται με πληρωμές προς τους προμηθευτές νοσοκομειακού υλικού.

By: John_Spider

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: