Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

H Ιαπωνία μετά το τσουνάμι, μέσα από το Google Street View (pics)


H Google θυμίζοντας ένα από τα πιο τραγικά γεγονότα του 2011, δημιούργησε την ιστοσελίδα "Αναμνήσεις από το μέλλον'', η οποία φιλοξενεί φωτογραφίες από περιοχές της Ιαπωνίας που επλήγησαν από τον φονικό σεισμό και το καταστροφικό τσουνάμι της 11ης Μαρτίου 2011.
Η Google συνέβαλε στην αποτύπωση των εικόνων της καταστροφής στη χώρα μετα αυτοκίνητα του Google Street View, οι οποίες παρουσιάζουν μία σχεδόν real-time περιήγηση στα παράλια της Ιαπωνίας.
Εικόνες από τα ερείπια και την καταστροφή, αλλά και τις προσπάθειες για την ανοικοδόμηση των περιοχών θα μας θυμίζουν ένα γεγονός που συγκλόνισε τον κόσμο το 2011.

By: John_Spider

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: