Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Video – Ακραίος περίπατος σε ελληνικό πεζοδρόμιο


Τελικά για να περπατήσει κάποιος σε μια μεγάλη πολύ είναι πάρα πολύ δύσκολο και αυτό γίνεται και επικίνδυνο για μερικούς ανθρώπους που έχουν κάποια κινητικά προβλήματα.
Τελικά σε αυτήν εδώ την χώρα ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ λέμε για την πολιτεία τη κάνει γι αυτούς τους ανθρώπου ΑΛΛΑ ποτέ δεν αναρωτιόμαστε πως ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.
Είναι ένα εκπληκτικό Video που ο Στέλιος Τατάκις προσπαθεί για μένα μέσω του «χιούμορ» να δούμε όλοι εμείς οι «διαφορετικοί» πόσο δύσκολο είναι να περπατάς στα πεζοδρόμια μια μεγάλης πόλης.

Εύχομαι έστω και ΕΝΑΣ να αλλάξει μετά από το Video που θα δει……!



EXTREME WALKS (short feature-eng) from STELIOS TATAKIS on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: