Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

TIME Magazine – Το πρόσωπο της χρονιάς


«Η Ιστορία πολλές φορές προκύπτει εκ των υστέρων και τα γεγονότα αποκτούν αξία μόνο όταν γυρίζουμε πίσω και τα αναζητούμε.
Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι όταν ένας νεαρός πωλητής φρούτων θα αυτοπυρπολείτο σε μια πόλη της Τυνησίας που ούτε καν υπήρχε στο χάρτη, θα προκαλούσε κύμα διαμαρτυριών που θα έριχναν δικτάτορες;»
Ο ανώνυμος «διαδηλωτής» από την Αραβική Άνοιξη ψηφίστηκε από το ΤΙΜΕ μέσω ψηφοφορίας που διεξήχθη σαν το γεγονός της χρονιάς.
Στην ίδια ψηφοφορία σημαντικές θέσεις κατάλαβε το Κίνημα Occupy Wall Street αλλά και από τους αγανακτισμένους της Αθήνας.By: John_Spider

Δεν υπάρχουν σχόλια: