Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

24 σχολεία της Θεσσαλονίκης σε κατάληψη

Σε κατάληψη βρίσκονται 24 σχολεία της Θεσσαλονίκης λόγω προβλημάτων στέγασης και υποδομών.
Μεγάλος αριθμός σχολείων λειτουργούν σε διπλοβάρδιες συστεγάζονται με άλλα σχολεία ή διαθέτουν υπεράριθμα τμήματα.Οι καταλήψεις ξεκίνησαν ως μεμονωμένες διαμαρτυρίες μαθητών όμως σταδιακά βρήκαν υποστηρικτές και από άλλα σχολεία.
Μεγάλο παράδειγμα το τι επικρατεί στα σχολεία είναι του 2ου Λυκείου Πολίχνης που μερικά τμήματα του λυκείου κάνουν μάθημα σε προκατασκευασμένες αίθουσες με διαστάσεις 6×6 στις οποίες πρέπει να στεγαστούν 27 μαθητές.
ΑΠΟΨΗ: 1) ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κύριε υπουργέ (πρώην) της Ζιμπάμπουε (Ελλάδας) γιατί μάλλον εκεί κάνετε για Υπουργός.
2) Τρέχατε στις εκλογές και λέγατε παραμύθια στους πολίτες (ψηφοφόρου σας) ότι όλα έχουν καλός, ΣΚ#$# έχουν καλός.
3) Εύχομαι κυρία υπουργό Παιδείας να ξεκινήσετε από το μηδέν, και όχι σαν όλους τους προκατόχου σας από την μέση ή από το τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: