Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009

Κατάληψη από μαθητές Δημοτικού εν ώρα ζωντανής εκπομπής στο Μακεδονία TV


Φωνάζοντας «Θέλουμε σχολεία και όχι καφενεία» μαθητές των δύο Δημοτικών Σχολείων Ασβεστοχωρίου εισέβαλαν εν ώρα ζωντανής εκμπομπής στο στούντιο του Μακεδονία TV προκαλόντας την έκπληξη των παρευρισκομένων.
Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Ασβεστοχωρίου οι οποίοι εκπροσωπούν όχι μόνο τους γονείς των σχολείων αλλά και σαν μέλη έχουν τους ίδιους τους μαθητές ζήτησαν να φτιαχτεί επιτέλους ένα σχολείο και όχι τα παιδιά των δύο δημοτικών να κάνουν μάθημα σε προκατασκευασμένες αίθουσες στο χώρο του πάρκου ή σε ενοικιασμένα καφενεία.
ΑΠΟΨΗ: 1) Κυβέρνηση (παλιά & νυν), Νομαρχία, Δήμος και ΟΣΚ είστε ένα μαύρο χάλι επιεικώς απαράδεκτη.
2) Πηγαίνετε και φτιάξτε κανένα σχολείο στην Αθήνα και αφήστε του «χωριάτες» να φωνάζουν τα δίκια τους. Γιατί έτσι καταντήσατε ψυφολάτρες.
ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO


Δεν υπάρχουν σχόλια: