Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ρέθυμνο: Σύλληψη 47χρονου καθηγητή για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων


Συνελήφθη χθες στο Ρέθυμνο 47χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατ΄ εξακολούθηση.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, παρουσία και του Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου, μετέβησαν στο σπίτι του 50χρονου όπου και τον εντόπισαν.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στη διάρκεια της κατ΄ οίκον έρευνας, ο 50χρονος άρπαξε αιφνιδιαστικά ένα μαχαίρι κουζίνας και αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα και στο λαιμό. Ο 50χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Πηγή

Πρόκειται για τον Νικόλαο Σειραγάκη του Ματθαίου, και της Κλεάνθης και δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από εισαγγελική διάταξη, για λόγους προστασίας των ανηλίκων και του εν γένει κοινωνικού συνόλου.

By: John_Spider

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οι μεγαλοι με το χρημα καλυπτονται το χρημα επισκιαζει τα παντα.....οπως ο παιδεραστης απο την κηφισια (αν θυμαστε)......καλα χριστουγεννα!!!!