Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ακριβαίνει το ταξί κατά 11%


Από 1 Ιουλίου τα 50.000 ταξί προσθέτουν αύξηση 11% λόγω της επιβολής του ΦΠΑ.
Και επειδή οι οδηγοί των ταξί ΔΕΝ μπορούν να ανταπεξέλθουν αποφάσισαν το επιπλέων κόστος να το επιβαρυνθούν οι πελάτες τους.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί «Ο Ερμής» κος Κ. Γιαννακάκης σε δηλώσεις που έκανε για το θέμα είπε ότι «οι νέοι τιμοκατάλογοι ετοιμάζονται και θα βρίσκονται σε όλα τα ταξί έγκαιρα, ενώ πλέον θα είμαστε υποχρεωμένοι να εκδίδουμε απόδειξη, όχι ότι αυτό δε συνέβαινε και νωρίτερα» (χαχαχαχα).
Δυσκολίες για την προσαρμογή τους στη νέα λογική τήρησης βιβλίων εσόδων & εξόδων, καθώς και της είσπραξης και απόδοσης του ΦΠΑ εκφράζουν οι οδηγοί ταξί.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ: Από 2,80€ η ελάχιστη μίσθωση θα βρεθεί στα 3,10€, η σημαία στα 1,16€ η απλή ταρίφα στα 0,66€ ανά χλμ., η διπλή ταρίφα στα 1,16€ ανά χλμ. και η κλήση μέσω ραδιοταξί στα 1,88€.
ΑΠΟΨΗ: ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ
1. κύριε Γιαννακάκη πότε δίνανε απόδειξη είπατε ? ααααα Το άλλο ανέκδοτο με το Τοτό το ξέρεται?
2. Το ΦΠΑ σε πια κούρσα θα την αποδίδεται στο κράτος στην 2η ή στην 3η ?
3. Σε λίγο καιρό σας βλέπω ο ένας ταξιτζής να παίρνει τον άλλον για πηγαίνουν καμιά βόλτα με της χαζομάρες σας για την μετακύληση στους πολίτες την (δίκαια) φορολόγηση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: