Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

Φάγανε φάγανε στην ΕΡΤ


Μετά από πολύμηνη έρευνα η εισαγγελέας πρωτοδικών κα. Π. Φάκου άσκησε σε επτά υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΡΤ, μεταξύ των οποίων μέλη της πρώην διοίκησης, διευθυντές και δημοσιογράφων ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος για έξι αδικήματα που αφορούν οικονομικές ατασθαλίες από την περίοδο 2004 – 2009.
Οι κατηγορίες σχετίζονται για υπερτιμολογήσεις μεικτών και εξωτερικών παραγωγών σε μεγάλες αμοιβές στελεχών κυρίως του δορυφορικού προγράμματος αλλά και σε χαριστική σύμβαση χορηγίας υπέρ ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ:
1. Έως το 2005 ο προϋπολογισμός λειτουργίας της ΕΡΤ World ήταν 300.000€ για το 2005 έως το 2009 έφτασε στα 3.500.000€
2. Στα νέα στελέχη οι αμοιβές ξεπέρναγαν τα 7.000€.
3. Και όσο για την αεροπορική εταιρία ενώ έπρεπε να καταβάλει υπέρ του δημοσίου 2.000.000€ αυτή κατέβαλε 100.000€

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Γιατί αν άκουσε κανείς τίποτα να μου το πει

Δεν υπάρχουν σχόλια: