Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

«Δημοκρατική Αριστερά» το νέο κόμμα


Ο κος. Φ. Κουβέλης μαζί με την στήριξη ανθρώπων των γραμμάτων και της τέχνης εξάγγειλαν την δημιουργία ενός νέου κόμματος με την ονομασία «Δημοκρατική Αριστερά».
Παρών ήταν η κα Ρ. Γαλανάκη ο Χρ. Χωμενίδης (συγγραφείς) , ο κος Μ. Ελευθερίου (ποιητής), ο κος Γ. Λαζόγκας (εικαστικός), οι κοι Ν. Μαυρουδής και ο κος Δ. Μούτσης (μουσικοσυνθέτες), οι κοι Β. Βαφέας, ο κος Κ. Κουτσομύτης, και ο κος Φ. Λαμπρινός (σκηνοθέτες) και πολλοί πανεπιστημιακοί ενώ ο συγγραφέας κ. Β. Βασιλικός δέχτηκε τη συμμετοχή του στο νέο κόμμα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κο Φ. Κουβέλη.
Το ιδρυτικό συνέδριο του νέου κόμματος θα γίνει το φθινόπωρο ενώ σαν σκοπός του νέου κόμματος είναι η οικονομική εξόρμηση με σκοπό την συγκέντρωση ενός ποσού που θα τους διασφάλιση την συμμετοχή τους στο πολιτικό γίγνεσθαι.
Ενώ την Τετάρτη 30 Ιουνίου έχει προγραμματισθεί ανοιχτή συγκέντρωση για να γίνει η δημόσια παρουσίαση των αποφάσεων της πανελλαδικής σύσκεψης και να ανακοινωθεί επισήμως η δημιουργία του νέου κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: