Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Πάγωμα μισθών στον ιδιωτικό τομέα


«Αφού τα έχουμε κανονίσει, ότι και να πάρετε (εργαζόμενοι) εμείς είμαστε αρνητικοί» με λίγα λόγια είπε το ΠΑνελλήνιο ΣΟσιαλιστικό Κίνημα.

Όλα για τον εργάτη βιομήχανο και τα δικά σας δικά τους και τα δικά τους δικά τους.

Και αύξηση να δώσουμε έστω και 1 ευρώ θα τους ικανοποιήσει τους εργάτες σχεδόν πρότεινε η ΣΕΒ αλλά το ΠΑνελλήνιο ΣΟσιαλιστικό Κίνημα σχεδόν το αρνείται γιατί πιστεύει ό,τι ο εργάτης θα γίνει μετά πιο απαιτητικός.

Και αυτοί που διαφωνούν (οι βουλευτές) του ΠΑνελληνίου ΣΟσιαλιστικού Κινήματος συμφωνούν ότι επί της αρχής θα υπερψηφίσουν το ασφαλιστικό.

Αλλά για να μιλήσουν γιατί έτσι θα γραφτεί και το όνομα τους στα έντυπα είπανε:

«Αντάρτης» πρώτος Δ. Κουσελάς: «Βάση του ασφαλιστικού πρέπει να είναι η τριμερής χρηματοδότηση» και ζήτησε την «εγγύηση του 20% των επικουρικών και το σύνολο της κύριας σύνταξης» αλλά και το πιο cool ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ το ακούσατε ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑνελληνίου ΣΟσιαλιστικού Κινήματος του κόμματος που του δίνει τροφή και στέγη ότι το μνημόνιο που υπόγραψε η κυβέρνηση του ΔΕΝ ακούσατε ΔΕΝ αναφέρει πουθενά «Για περικοπή της 13ης και 14ης δεν γίνεται λόγος πουθενά».

«Αντάρτης» δεύτερος Ι. Κουτσούκος: φυσικά και αυτός συμφώνησε για το μνημόνιο αλλά είπε ότι τέτοιες ρυθμίσεις «αλλοιώνουν τον χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης»

«Αντάρτης» τρίτος Χρ. Πρωτόπαπας: Να προσπαθήσουμε να σώσουμε της επικουρικές συντάξεις αλλά και να βελτιωθούν οι ρυθμίσεις στα βαρέα και ανθυγιεινά καθώς επίσης και στις μητέρες με ανήλικα τέκνα.

«Αντάρτης» τέταρτος Π. Κουρουμπλής: είπε «Ενώ η σπατάλη καγχάζει, εμείς καλούμαστε να διαλύσουμε το κοινωνικό κράτος»

«Αντάρτης» πέμπτος και τελευταίος Π. Κουκουλόπουλος: «δεν είδα κανέναν υπουργό να υποστηρίζει το ασφαλιστικό» και φυσικά έχει μαντικές ικανοτητες γιατί θα συμβεί λέγοντας «ούτε εμείς ούτε η κυβέρνηση θα περάσουμε καλά αν μείνουμε στις περικοπές των μισθών και συντάξεων»

Στον αντίποδα τώρα βρέθηκε και ένας που παρακάλεσε των εν λόγο υπουργό Εργασίας ο κος Εκτ. Νασιώκας ο οποίος ζήτησε να ψηφισθεί το νομοσχέδιο, λέγοντας πως «αν χαθεί αυτή η μάχη, χάνουμε όλοι».

ΑΠΟΨΗ: ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: